Repertoar

Tamburaški orkestar “Adio” ima veliki i šarenolik repertoar pesama i muzike, a to govori sve o našem kvalitetu stečenim kroz dugogodišnje iskustvo. Mnogo godina se bavimo ovim poslom, a to je istančalo u nama osećaj za pravljenje pravog štimunga i odgovarajuće atmosfere. Vremenom, stekli smo veštinu i talenat da u pravom trenutku odaberemo i zasviramo pravu pesmu i sve prisutne dirnemo u srce i dušu. Za ovo smo postali pravi eksperti u šta se uvek možete uveriti i sami.

Titelski tamburaški orkestar “Adio” je sačinjen od pet vrsnih muzičara i pevačkih vokala, koji će uvek biti prava atrakcija na svakoj vašoj zabavi. Više od 20 godina naš tamburaški ansambl prikazuje jedinstveni, energični i atraktivni muzički program, protkan dobrim zvukom, vrhunskim pevanjem i raznolikim tamburaškim repertoarom.

Naš tamburaški orkestar u svom repertoaru ima skoro ceo opus pesama i muzike Zvonka Bogdana i Janike Balaža, kao i pesme Miroslava Ilića, Tozovca, Predraga Gojkovića Cuneta, Silvane Armenulić, Tome Zdravkovića, Mitra Mirića, Merime Njegomir, Luisa, Hašima Hučuka – Hokija, Nedeljka Bilkića, Marinka Rokvića, Harisa Džinovića, Mostar Sevdah Reuniona, Safeta Isovića, Halida Bešlića i mnogih drugih najvećih estradnih umetnika sa svih naših sadašnjih i nekadašnjih prostora. Teško je zamisliti bilo koju svadbu, zabavu, proslavu ili žurku, a da se ne čuju pesme ovih poznatih izvodjača.

Osim narodne muzike, naš ansambl svira i mnoge tamburaške obrade pesama Djordja Balaševića, Riblje Čorbe, Zdravka Čolića, YU grupe, Pro Arte-a, Generacije 5, Indexa, kao i mnoge druge obrade pop i rock hitova sa ovih naših prostora adaptirane za izvodjenje od strane tamburaškog benda.

Od muzičke opreme, pored instrumenata, posedujemo i vrhunske AKG bežične setove za ozvučenje, tako da kvalitetnim zvukom jednako uveseljavamo 20 ili 300 i više gostiju. Uvek smo spremni da dobrom svirkom ulepšamo doček ili skup svatova, ali i svaku drugu vrstu proslava, kao što su krštenja, rodjendani, svečani ručkovi i slično. Naš kontakt sa gostima je uvek neposredan i opušten, tako da svaki naš nastup sa lakoćom pretvaramo u dogadjaj za pamćenje sa nezaboravnom atmosferom.

Tamburaški bend “Adio” je svestran i jedinstven muzički ansambl, koji će svakoga oduševiti i svojim nastupom stvoriti dobru atmosferu na svakoj vašoj proslavi, zabavi, rodjendanu ili svadbi. Naš ogromni repertoar je prvenstveno koncipiran kao muzika za svadbe, sastavljen uglavnom od veselih i svima poznatih tamburaških pesama, ali daleko od toga da te pesme nisu adekvatne i za svaki drugi vid proslave. Odlična interpretacija, harizma, šarm, lepi maniri, uvek prisutan osmeh i vrhunska oprema su nepobitni razlozi zbog kojih je tamburaški ansambl “Adio” najtraženiji orkestar za svadbe i zabave na ovim prostorima.