Repertoar

Tamburaški orkestar “Adio” ima veliki i šarenolik repertoar pesama i muzike, a to govori sve o našem kvalitetu stečenim kroz dugogodišnje iskustvo. Mnogo godina se bavimo ovim poslom, a to je istančalo u nama osećaj za pravljenje pravog štimunga i odgovarajuće atmosfere. Vremenom, stekli smo veštinu i talenat da u pravom trenutku odaberemo i zasviramo pravu pesmu i sve prisutne dirnemo u srce i dušu. Za ovo smo postali pravi eksperti u šta se uvek možete uveriti i sami.

Titelski tamburaški orkestar “Adio” je sačinjen od šest vrsnih muzičara i pevačkih vokala, koji će uvek biti prava atrakcija na svakoj vašoj zabavi. Više od 25 godina naš tamburaški ansambl prikazuje jedinstveni, energični i atraktivni muzički program, protkan dobrim zvukom, vrhunskim pevanjem i raznolikim repertoarom koji ide od tamburaških  pesama preko narodnih I evergreen hitova do EX-YU pop rock obrada.

Naš tamburaški orkestar u svom repertoaru ima skoro ceo opus pesama i muzike Zvonka Bogdana i Janike Balaža, kao i pesme Miroslava Ilića, Tozovca, Predraga Gojkovića Cuneta, Silvane Armenulić, Tome Zdravkovića, Mitra Mirića, Merime Njegomir, Luisa, Hašima Hučuka – Hokija, Nedeljka Bilkića, Marinka Rokvića, Harisa Džinovića, Mostar Sevdah Reuniona, Safeta Isovića, Halida Bešlića i mnogih drugih najvećih estradnih umetnika sa svih naših sadašnjih i nekadašnjih prostora. Teško je zamisliti bilo koju svadbu, zabavu, proslavu ili žurku, a da se ne čuju pesme ovih poznatih izvodjača.

Osim narodne muzike, naš ansambl svira i mnoge tamburaške obrade pesama Djordja Balaševića, Riblje Čorbe, Zdravka Čolića, YU grupe, Pro Arte-a, Generacije 5, Indexa, Električnog Orgazma kao i mnoge druge obrade pop i rock hitova sa ovih naših prostora adaptirane za izvodjenje od strane tamburaškog benda čak rizikujući da malo tvrđim zvukom dovedemo atmosferu do usijanja – naravno ako vi to želite.

Od muzičke opreme, pored instrumenata, posedujemo i vrhunske bežične setove za ozvučenje, tako da kvalitetnim zvukom jednako uveseljavamo 20 ili 300 i više gostiju. Uvek smo spremni da dobrom svirkom ulepšamo doček ili skup svatova, ali i svaku drugu vrstu proslava, kao što su krštenja, rodjendani, svečani ručkovi, korporativni događaji i slično. Naš kontakt sa gostima je uvek neposredan i opušten, tako da svaki naš nastup sa lakoćom pretvaramo u dogadjaj za pamćenje sa nezaboravnom atmosferom.

Tamburaški bend “Adio” je svestran i jedinstven muzički ansambl, koji će svakoga oduševiti i svojim nastupom stvoriti dobru atmosferu na svakoj vašoj proslavi, zabavi, rodjendanu ili svadbi. Naš ogromni repertoar je prvenstveno koncipiran kao muzika za svadbe, sastavljen uglavnom od veselih i svima poznatih tamburaških pesama, ali daleko od toga da te pesme nisu adekvatne i za svaki drugi vid proslave. Odlična interpretacija, harizma, šarm, lepi maniri, uvek prisutan osmeh i vrhunska oprema su nepobitni razlozi zbog kojih je tamburaški ansambl “Adio” najtraženiji orkestar za svadbe i zabave na ovim prostorima.

Svi članovi Tamburaškog orkestra “Adio” su licencirani muzičari sa licencama izdatih od strane prestižnih muzičkih udruženja tako da se na vašoj proslavi možete potpuno opustiti bez bojazni da može iskrsnuti problem sa nadležnim službama. Ukoliko je potrebno na vaš zahtev možemo vam pre angažmana staviti na raspolaganje kopije pojedinačnih licenci I članskih karata.