Novi koncept

specijalna ponuda adio tamburasi

U nameri da unapredimo našu muzičku ponudu, odnedavno smo u koncepciju ozvučenog tamburaškog orkestra ubacili i novitet na ovim prostorima– Milenka Maletina sa Avensis električnim bubnjevima. Uvek nasmejan, majstor bubnjeva, perkusija i zvrčli, Milenko je postao neizostavan sastojak svake vrhunske žurke kada svojim bravurozama podigne atmosferu do usijanja.

Naš bubjar ne samo da ne remeti tradicionalnu koncepciju tamburaške muzike već  značajno proširuje naš dosadašnji muzički repertoar, daje puniji i kvalitetniji zvuk i pravi svako veselje jedinstvenim i nezaboravnim dogadjajem koji se dugo pamti.

Na ovaj način smo postali prvi tamburaški orkestar na ovim prostorima koji pored dve harmonike u svom sastavu ima i bubnjara, a da time nije narušio originalnu i tradicionalnu koncepciju tamburaškog zvuka i repertoara na koji su svi navikli. Najbolji dokaz gore navedenog je to da oni koji su u početku bili rezervisani prema našoj ideji su na kraju uvek imali samo reči hvale za prikazano. Ili su jednostavno ostali – bez teksta.

Kako izgleda naša svirka se može videti i iz ovog delica uzavrele atmosfere sa jednog našeg angažmana.