Svadbe i venčanja

Svadbe i venčanja

Tu smo za Vas ako tražite provereno dobar i profesionalan bend za svadbu ili venčanje. Naš repertoar vesele narodne muzike i prelepih narodnih pesama učiniće da Vaš najsrećniji dan postane dogadjaj koji će svi dugo pamtiti.

Korporativne proslave

Korporativne proslave

Učinite proslavu vašeg preduzeća nezaboravnom, predstavite se vašim poslovnim partnerima u najboljem svetlu i ostavite utisak nekoga ko se drži tradicionalnog načina razmišljanja ali ujedno i prati trendove, angažovanjem modernog tamburaškog orkestra koji po potrebi može nastupiti u bojama vase kompanije.

Rođendani i žurke

Rođendani i žurke

Tamburaši i kafanska muzika su idelano rešenje ako hoćete da se Vaš rođendan pretvori u pravo veselje. Uz naš bend i vesele zvuke tambura, neka svim gostima Vaš rođendan i rođendanska žurka ostanu dugo u najlepšem sećanju.

Ispraćaj mlade i okupljanje svatova

Ispraćaj mlade i okupljanje svatova

Želite li da vaše zvanice budu prijatno dočekane lepim i veselim zvukom tambura? Da li biste voleli mlada da bude ispraćena uz tamburaše i najlepše pesme starogradske muzike? Ako je tako – bend „Adio“ je idealno rešenje za Vas!

Devojačke i momačke večeri

Devojačke i momačke večeri

Nebrojene su momačke i devojačke večeri na kojima smo svirali, i koje smo svojom pesmom ulepšali na najlepši mogući način. Neka i Vaše momačko ili devojačko veče bude veseli dogadjaj za pamćenje, uz tamburaše i pesme koje svi znaju i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Krštenja

Krštenja

Uz zvonke zvuke tambura i uz narodne pesme koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, učinićemo da svako krštenje prođe u najlepšem raspoloženju. Dozvolite nam da Vam pomognemo da krštenje pretvorimo u prelep svečani događaj.

Pozovite nas - +381(0) 64-11-507-12

Neka se zvuk prave tamburice začuje i na vašoj proslavi

Ukoliko vam treba muzika za svadbu ili bilo kakvu drugu svečanost, kontaktirajte nas i u najkraćem mogućem roku saznajte sve što Vas zanima vezano za naš angažman. Mi smo tu za Vas i učinićemo apsolutno sve što je u našoj moći da svako Vaše slavlje bude prelep doživljaj koji će se dugo pamtiti.