tamburasi

TAMBURAŠI – BEOGRAD I KAFANSKA MUZIKA

Beogradski tamburaši i starogradska muzika su jedan od neizostavnih segmenata beogradskog noćnog boemskog života. Beograd je bogat lokalima, restoranima i kafanama sa živom tamburaškom muzikom, a svi beogradski tamburaši su uglavnom profesionalci sa velikim iskustvom koji osim starogradske muzike dobro poznaju i muziku novijeg datuma. Medjutim, treba uzeti u obzir da se hitovi novokomponovane muzike koji još uvek nisi stekli epitet evergrin pesama često neće naći na njihovom repertoaru. Ukoliko su vam potrebni tamburaši za slavlje, bankete, venčanje ili proslave, kontaktirajte nas i o svemu ćemo se dogovoriti.

Trenutno važimo za verovatno najtraženije tamburaše za svadbe na ovim prostorima, a vrhunska oprema, šarm, odlična interpretacija, lepi maniri, uvek prisutan osmeh i harizma glavni razlozi su za to.

Jako dobro umemo da sve prisutne goste oraspoložimo i razveselimo time što umemo da procenimo kada je pravi trenutak prava pesma da se zapeva. Da smo stvarno eksperti vezano za ovo i koliko talenta imamo na svakoj našoj svirci svaki prut svi prisutni uvide i sami. Ako su Vam potrebni tamburaši za bilo koji vid slavlja, mi smo tu za Vas.

tamburasi

NAJTRAŽENIJI TAMBURAŠI U BEOGRADU

U Beogradu zaista mnogo restorana i kafana ima svoje tamburaške orkestre uz koje možete da uživate podjednako kao i uz dobar zalogaj. Zemunski kej i Skadarlija su najbolji primer za to. Beogradski tamburaši svojom muzikom i pesmom razgaljuju i srce i dušu, a večera uz tamburaše na našim podnebljima bila je i ostaće sinonim za najprijatnije moguće provedeno veče. Jedan smo od često angažovanih tamburaških bendova u Beogradu, a u naš muzički kvalitet se možete i sami uveriti.

Da Vam izadjemo u susret, spremni smo na to uvek, kako po pitanju muzičkog repertoara, tako i po pitanju naših uniformi i načina na koji ćemo biti obučeni. Na Vašoj svadbi, žurci, proslavi ili zabavi ili bilo kojoj drugoj svečanosti ili proslavi, s obzirom da imamo nekoliko različitih uniformi, ako želite da budemo obučeni po Vašoj želji, u mogućnosti smo da Vam izadjemo u susret.

Tamburaši smo koji se već dugo profesionalno bave ovim poslom i tu smo da ispunimo svaku Vašu želju, i smatrajte da će uvek biti učinjeno sve što bude u našoj moći da Vam an svaki način izadjemo u susret. U prelepom sećanju će svima ostati svako Vaše slavlje na kojem budemo svirali, i biće to prelep dogadjaj koji svi će dugo pamtiti.

tamburasi

TAMBURAŠI – BEOGRADSKE KAFANE I MUZIKA UŽIVO

Kada sviramo, bakšiš uopšte nije važan, jer gosti restirana na to nisu obavezni, ali je to definitivno lep gest. Naručivanje pesama i davanje bakšiša prepušteni su na volju prisutnih. Naša dužnost je da pridjemo svakom stolu bez izuzetka, a na prisutnim gostima je da odluče da li će nas zadržati kraj sebe ili ne. Beogradski tamburaši i beogradske kafane sa tamburaškom muzikom uživo su neizostavni deo boemskog života metropole. Na svakoj našoj svirki, nama je primarni cilj da baš svakog gosta razgalimo našom pesmom i svirkom.

Tamburaši smo koji pune 23 godine već uspešno rade i postoje. Orkestar “Adio” trenutno ima 5 članova u našoj stalnoj postavi, i 5 pridruženih članova, koji tu su svaki put da upotpune naš orkestar ako situacija to zahteva. Na osnivanju, prva postavka našeg orkestra brojala je 9 članova. I dan danas članovi smo AKUD-a “Jovan Popović” iz Titela, a deo ovog udruženja smo postali još davne 1994. godine.

Kroz dugi niz godina našeg rada, Poljska, Madjarska, Bugarska, Švajcarska, Nemačka i Rumunija su države gde smo bili prelepo prihvaćeni i ugošćeni. Svirali smo takodje nebrojeno puta i na prostoru bivše Jugoslavije, a naši domaćini su bile i Makedonija, Bosna, Slovenija i Hrvatska, a gostujemo tamo vrlo često i danas. Dve i po decenije tamburaši “Adio” uspešno postoje i rade, i danas orkestar ima 5 članova u našoj stalnoj postavi, i 5 pridruženih članova, i ako je to potrebno, tu su svaki put da nam izadju u susret i pomognu.